Оферта No. 11085

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 375.00 EUR / кв.м. )

продава: ресторант, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:200 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11085
Продава разработен действащ Ресторант в гр.Севлиево. Имотът е с площ 200 кв.м, състои се от зала за консумация, кухня, складови помещения, санитарни възли. Подови настилки с теракота, гранитогрес, стени с латексово боядисване, тавани с дървена обшивка, ПВЦ дограма. Изградено е локално парно отопление на твърдо гориво - камина с водна риза и радиатори. Заведението е работещо, напълно оборудвано и обзаведено с капацитет 35-40 човека вътре и с площадка за лятно сервиране за около 20-25 човека. Местоположението му е атрактивно в близост до завод Идеал Стандарт-Видима. Възможно е и отдаване под наем дългосрочно с предплата две гаранционни вноски.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Добри Господинов

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio