Оферта No. 11099

150000 EUR ( 293370 BGN )

( 1071.43 EUR / кв.м. )

продава: ресторант, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:140 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11099
Агенция за недвижими имоти "Регент" има удоволствието да предложи за покупка напълно оборудвано търговсо помещение със статут ресторант в град Габрово, намиращо се в един от най - оживените квартали. Имота разполага с лятна градина и барбекю , 100 седящи места в закритата част, складови помещения, съблекални, умивални,кухня обзаведена и оборудвана, узвочаване, както и сервиз.

Заведението има всичи разрешителни за работа.

Предимства атрактивен разработен бизнес с чудесна локация.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Петя Шумкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio