Оферта No. 11100

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 150.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:500 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11100
Усещането, което животът в къща предлага не може да се открие между стените на никой апартамент, затова Ви предлагаме да обърнете внимание на предложението ни за МАСИВНА ДВУЕТАЖНА КЪЩА.

Имотът се намира в кв. „Варовник“. Районът е предпочитан за живеене, тъй като е на спокойно място и в близост до центъра на града, комуникативен и транспортно уреден. Има детска градина, магазини и други обекти, необходими за битовите нужди.

Къщата разполага с два етажа, които са свързани с вита стълба и предлагат:

1-ви етаж: две стаи и санитарно помещение.

2-ри етаж: три стаи, кухненски кът и баня с тоалетна.

Къщата е укрепена с каменни основи. Жилището е отремонтирано като са подменени: дограмата с PVC и ВиК инсталацията. Изолацията е гипсокартон с минерална вата. Този метод за изолиране гарантира трайност като осигурява термо и звукоизолация.

Към имота прилежи 500 кв.м двор.

При нужда от повече информация или оглед на имота- 0884119159 Цветомир Йовчев.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio