Оферта No. 11101

20452 EUR ( 40000 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Етаж:2 Спални:5
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11101
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага за продажба имот стар стил намиращ се в квартал на град Габрово в олизост до етнографски комплекс "Етъра" познат като Априлово.

Къщата е разпределена посредством два етажа разделени с въртешно стълбище. На първи етаж са разположени кухня , трапезария, хол и саниратен възел, на втори жилищен етаж са рапределени две стай и килер.

Към имота има мазе.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio