Оферта No. 11102

270000 EUR ( 528066 BGN )

( 93.46 EUR / кв.м. )

продава: склад, 16 km от общ. център

Община Габрово Площ:2889 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11102
Предлагаме за продажба голям имот с площ от 16930 кв.м. по направлението Габрово-Севлиево.В имотът има построени четири склада с приблизително еднаква големина, метална конструкция, под от циментова замазка и покрив от нагъната поцинкована ламарина.Височината на помещенията е около 6 м, като към момента две от тях се използват за производствени цели.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, трифазен ток, офис, WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Йоана Йовчева

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio