Оферта No. 11110

600 EUR ( 1173 BGN )

( 1.58 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:380 кв.м. Ползваема площ:380 кв.м. Етаж:2 Телефонни линии:13 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11110
Отдава се под наем етаж от административна сграда намираща се в идеалния център на град Габрово. Помещенията са разположени на втори етаж с обща квадратура от 380 квадратни метра. Имота разполага със осем самостоятелни офиса , два директорски кабинета и стая за офис сътрудник със самостоятелни входове независими един от друг, два преходни офиса , санитарни възли за дами и господа отделни и помещение за портиер / охранител/.

Предимства: отлична локация, всички комуникации, добра организираност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, климатик, WC, административна сграда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio