Оферта No. 11114

2045 EUR ( 4000 BGN )

( 1.19 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Дряново,

Община Дряново Площ:1716 кв.м. Ползваема площ:1622 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11114
Отдаваният имот се намира в близост до гр. Дряново с обща площ от 13 дка /асфалтови площадки и асфалтов път/, в който са изградени следните обекти :

1. Производствена сграда със застроена площ от 780 кв.м.,

2. Производствена сграда със застроена площ от 842 кв.м

3. Навес с площ от 94.00 кв.м - с канал за автомобили /подходящ за авто мивка/.

Всички помещения са вмного добро състояние - сменена дограма, външна топлоизолация, нови сервизни помещения.

Във всяко производствено помещение има и офисна част.

цената е без ДДС

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio