Оферта No. 11135

110000 EUR ( 215138 BGN )

( 152.78 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:180 кв.м. Ползваема площ:180 кв.м. Земя:720 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11135
Предлагаме за продажба недвижим имоти, който заслужава Вашето внимание- ТРИЕТАЖНА МАСИВНА КЪЩА. Предложеният имот се намира на тихо място в живописно планинско село на 8км. от град Габрово. Районът е сред един от най-предпочитаните извънградски места за обитаване, както целогодишно така й за отдих и релакс. Има редовен градски транспорт.

Имотът е с площ от 720 кв.м. заедно с построената в него масивна сграда от 64 кв.м. Къщата е разпределена по следния начин:

Първо ниво- етажът е обособен като голяма механа с площ от 60 кв.м с кухненски бокс и санитарно помещение. Второто ниво ни предлага отворено помещение- кухня с всекидневна, една спалня, баня-тоалетна, които са отделно и голяма тераса. Вътрешно стълбище ни отвежда до ниво три, което се състои от три самостоятелни спални, баня с тоалетна- отделно и тераса.

Къщата е луксозно изпълнена с качествени материали. Целият имот е с PVC дограма, 5-7 см. топлоизолация от добър клас и мазилка „Баумит“. Подовите настилки са ламинат и теракот, а санитарните помещения са основно ремонтирани. Отоплението на жилището е решено посредством радиатори и локално парно на камина с водна риза и голям климатик, който е поставен в механата. Зад вилата има голям дървен навес с 25 кв.м площ, който позволява съхранението на материала за отопление и новопостроено санитарно помещение. Имотът разполага с двор без денивелация- равен с изградено баскетболно игрище в него, а тревната площ ни дава възможност за обособяване на отделни кътове за почивка и забавление.

Недвижим имот, който е построен и завършен качествено, с добри идеи и възможност за развитие. Не всяка инвестиция носи доход, някой носят повече- щастие!

Не се колебайте да се обърнете към брокер-консултанта на имота- Цветомир Йовчев. 0884119159ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio