Оферта No. 11138

770000 EUR ( 1505966 BGN )

( 429.21 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:1794 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11138
Действащо производствено предприятие продава промишлен имот, поради увеличаване обема на работа и плануване на нова фабрика. Имотът се намира в югоизточната част на гр. Габрово, в непосредствена близост до околовръстния път, свързващ северна и южна България през прохода Шипка. До сградата се стига по асфалтиран път, отстоящ на около 50 м. от основния пътен възел. Предприятието е разположено на площ от 7 720 кв.м. урбанизирана територия с начин на трайно ползване производствен и складов обект. Теренът е полуравнинен с лека деневилация. Около сградата е изпълненна вертикална планировка – тротоари, бордюри, паркинг с асфалтово покритие и маркирани 60 паркоместа, метална ограда и озеленяване. Възможност за подход на товарни превозни средства. На границата на имота е построена сграда за портиер с бариера.

Производствените сгради са разположени в северната част на имота. Конструкцията е стоманобетон, изграж-дането е монолитно, сградата е с положена външна топлоизолация, покривната конструкция е стома-нобетон. Цялата сграда има изградена система за локално отопление с газьол и климатични инсталации в по мещенията. Всички работни помещения разполагат с аспирационно-филтриращи системи с опция за включване в цената на имота и съответно предоговаряне. Разгънатата застроена площ – 1794 кв.м.

Първи етаж -858 кв.м и разполага с две работни помещения, складове, съблекални, санитарен възел, сушилня, котелно, вентилационно помещение.

Втори етаж- 468 кв.м. Разполага с две работни помещения, складове, 5 административни помещения, санитарен възел.

Трети етаж- 468 кв.м. Разполага с две работни помещения, складове, 5 административни помещения, санитарен възел.

Дограмата на цялата сграда е алуминиева със стъклопакет. Вратите са алуминиеви в работните помещения, метални, димооплътнени в складовете. В района на предприятието са изградени жилищни, административни, търговски и промишлени сгради с отлична комуникационна достъпност до центъра на гр. Габрово.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio