Оферта No. 11156

40393 EUR ( 79001 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Чиста жил.площ:94 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:3 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11156
Обект на продажба е ТРИСПАЛЕН апартамент в квартал Шиваров мост. Районът е с добра инфраструктура, няколко спортни площадки, детски площадки, парк. В непосредствена близост има детски градини, училища и гимназия. Апартаментът се намира в пететажна сграда, на трети етаж с изложение изток-юг-север. Разпределението е следното: всекидневна с кухненски бокс, три спални, три тераси, сантарен възел. Принадлежащи гараж, избено помещение от 7 кв.м. и таван от 19 кв.м. Жилището е в добро състояние.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio