Оферта No. 11166

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.55 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Телефонни линии:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11166
Oтдава се под наем офис в бизнес сграда в центъра на град Габрово.Сградата е с чудесни общи части, поддържан асансьор и денонощна охрана.Самият офис е след основен ремонт и представлява еднопространствено помещение с кухненски кът.От него се излиза на прекрасна панорамна тераса.Цената е с ДДС!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, интернет връзка, административна сграда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio