Оферта No. 11202

20452 EUR ( 40000 BGN )

продава: къща, 38 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:1 Спални:8 Стаи:4 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11202
Продава се урегулиран поземлен имот, състоящ се от две къщи в общ двор от 1500 кв.м. Районът е търсен най-вече поради близостта си до Севлиево и Габрово. Селото се обитава целогодишно. И двете къщи разполагат с по четири стаи всяка, с отделни входове, мази, два гаража. В имота влизат още: плевня, сушини, селскостопански постройки, лятна кухня, кладенец ,трифазен ток, промишлена вода. Имотът е в непосредствена близост до центъра на селото.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio