Оферта No. 11237

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 8.04 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:59 кв.м. Ползваема площ:118 кв.м. Земя:1400 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11237
Предлагаме на Вашето внимание, къща, съвсем близо до град Габрово, Боженци, не далеч от Дряново. Къщата е електрифицирана, но селото не е водоснабдено. Всички имоти там са на сонда или геран (подземни води има достатъчно и излизат между 15 и 30 метра). Дворът е обширен и от имота се разкрива приятна гледка. Къщата се нуждае от основен ремонт; има достатъчно стаи и мази. Достъпът е отличен през цялата година; много добри и отзивчиви съседи!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio