Оферта No. 11257

250000 EUR ( 488950 BGN )

продава: къща, гр.Трявна

Община Трявна Ползваема площ:226 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11257
Обект на продажба е двуетажна къща в района на град Трявна, във възрожденски стил, който е много добре съчетан със съвременния бит и нужди. Имота остои само на 17 км от град Габрово. На първият етаж има голяма всекидневна с кът за хранене и напълно оборудвана кухня, камина, сервизни помещения. На втория етаж има три спални, една от които с баня и тоалетна. Всеки етаж е с площ 113 кв.м. В двора има барбекю, лятна кухня/ 100 кв.м./ , 3 паркоместа, тенис на маса. От къщата се открива прекрасна гледка. Дворното място е с площ 2500 кв.м, като 2000 кв.м е земеделска земя. Района и спокоен, тих и чист.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio