Оферта No. 11268

35000 EUR ( 68453 BGN )

продава: къща, 26 km от общ. център

Община Трявна Ползваема площ:120 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11268
Обявената за продажба къща се намира на 12 км от гр.Трявна. Пътят до селото е добре поддържан. Трявна е предпочитан град за почивка и туризъм, както от българи , така и от чужденци.Тук може да се разходите из китните ,тихи улички с множество дюкянчета и сувенирни магазини.Заложени, като поминък са занаяти, като гайтанджийство, дърворезба, иконопис, живопис и други. От селото започва Централен парк "Българка" и районът предлага много възможности за туризъм.

Къщата е водоснабдена, електрифицирана, с поддържан и ограден двор. На първия етаж разполага с хол с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Вътрешно стълбище води до второ ниво, еднопространствено помещение с тераса и възможност за разширяване. Лятна кухня състояща се от голяма стая с кухненски бокс и баня ,както и навес с барбекю са също част от прилежащите постройки в имота. Дворното място е с площ 800 кв.м., добре поддържано, оградено с цветна градина и овошки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio