Оферта No. 11275

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 49.96 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:40 кв.м. Ползваема площ:80 кв.м. Земя:307 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11275
Агенция за Недвижими имоти „РЕГЕНТ“ предлага малка къща на два етажа. Имотът се намира на спокойно място сред природата на старопланинския балкан. 1-ви етаж съдържа- маза, която има възможност да се превърне в механа, баня с тоалетна и обособено място за лятна кухня. 2-рият етаж е разпределен по следния начин: антре, всекидневна, кухненски бокс, две спални с преход и нова баня с тоалента. Къщата е частично отремонтирана. Подменени са Ел и ВиК инсталациите и PVC дограмата в едната спалня. Отопленето е решено посредством локално парно с подово отопление. Към имота има равен, добре поддържан двор. Жилището е обитаемо и годно за живеене.При нужда от повече инфорамaция се обърнете към водещия брокер на имота- Цветомир Йовчев /0884 119 159/.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio