Оферта No. 11288

184 EUR ( 360 BGN )

( 2.71 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Велико Търново,

Община Велико Търново Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:6 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11288
Отдава се двустаен апартамент ново строителство в кв.Картала, ул."Александър Бурмов".Жилището е на трети етаж и е напълно обзаведено и оборудвано.Отоплението е посредством електричество / има локално парно/.При наемане се изискват депозитни вноски.Отдава се дългосрочно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio