Оферта No. 11301

12271 EUR ( 24000 BGN )

( 12.27 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:300 кв.м. Ползваема площ:300 кв.м. Земя:1000 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11301
Продава се УПИ /урегулиран поземлен имот/ с обща квадратура от 765.00 кв.м., заедно с построената в него масивна триетажна жилиищна сграда с разгъната застроена площ от 370.00 кв.м. Имотът представлява: стара фабрикантска сграда, масивно строителство

І-ви етаж /сутерен / от 100.00 кв.м - две стаи, сервизни помещения и мази;

ІІ-ри етаж - застроен на 123.00 кв.м. с 5 стаи;

ІІІ ти етаж - идентичен с ІІ-рия етаж;

Подходяща за преустройство

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio