Оферта No. 11320

128 EUR ( 250 BGN )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Етаж:4 Бр.етажи:5 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11320
Отдава се под наем апартамент в идеалния център на град Габрово непосредствено близо до сградата на Общината. Жилището е двустайно разположено на четвърти етаж в кооперация с контролиран достъп. Състой се от входно антре, две стай, кухня с бокс към нея тераса, килер и санитарен възел.

Апартамента се отдава с наличното обзавеждане и оборудване. Подходящ за дългосрочно наемане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio