Оферта No. 11322

35791 EUR ( 70000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Чиста жил.площ:81 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11322
"Регент" представя на Вашето внимание, слънчев апартамент на 4 етаж. С прекрасна локация в широк център. Разпределението е следното: Г-образен коридор на мраморна мозайка и латекс, тапети с голям вграден гардероб, надстройки. Всекидневна с кухненски бокс със тераса остъклена с PVC дограма , която може да бъде усвоена към всекидневната при желание. Две спални , родителска и детска , хол с тераса също остъклена с PVC дограма. Баня и тоалетна по отделно. Недвижимият имот е изцяло газифициран, с хидрофор, частично му е подменена дограмата , външни щори, навсякъде е с дюшеме от естествена дървесина и ламиниран паркет. Към имотът има прилежащи таванско помещение и избено помещение.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio