Оферта No. 11323

10226 EUR ( 20000 BGN )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Ябълка

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11323
Предлагаме на Вашето внимание, поземлен имот с площ от 1269 кв.м., заедно с построените в него СГРАДА със застроена площ от 180 кв.м. с предназначение - валявица /перило/.

Валявицата е традиционно съоръжение за пране и завалване на одеяла, черги, китеници и други текстилни изделия. За пране се използва силата на течащата отвисоко студена вода и не се ползват перилни препарати, с което се запазва цветовете на тъканите и се опазва природата.

Представлява дървено корито във формата на обърнат пресечен конус с преливници в горния край в който се влива странично мощна струя вода под определен ъгъл. Струята се прехваща от балкански чисти реки /изворите на Янтра/ чрез канал . Точно преди да достигне до коритото водата преминава през съсредоточители /ускорители/, които завъртат интензивно водата в барата и съответно обработваните изделия.

Като помощно средство към перилото има изградена центрофуга с мощност 4,5 кw, телфер - с товароподемност2 тона, който транспортира мокрите изделия до центрофугата.

Целият двор е добре подреден с множество съоръжения за сушене и оцеждане на изпраните изделия. има и закрита част за сушене, при евентулни валежи.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio