Оферта No. 11332

600 EUR ( 1173 BGN )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Чиста жил.площ:100 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:19 Спални:3 Тераси:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11332
Отдаваме под наем дизайнерски луксозно обзаведено и оборудвано жилище в централна градска част на град Габрово непосредствено близо се намира емблематичната спортна зала "Орловец", организирани места за спорт и отмора, хотел с ресторант и магазини.

Апартамента е разпределен посредством широк коридор и съдържа:

Дневна с трапезария обща големина от тридесет квадратни метра;

Две самостоятелни спални с големина на леглата от 180/200 см и френски матраци;

Две бани с ширина на вратите 80 см за лесен достъп, три тераси с място за отдих, мокро помещение.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик, лукс, ТЕЦ, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio