Оферта No. 11333

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 100.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, 1 km от общ. център

Община Габрово Площ:160 кв.м. Ползваема площ:400 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11333
С удоволствие приехме за продажба този изключителен имот разположен в добър район с панорамна гледка към старопланинския масив. Агенция за недвижими имоти „Регент“ Ви представя монолитна къща, построена 2014 година, на два жилищни етажа и сутерен /подземен избен етаж/, всичко това с разгъната застроена площ от 400 кв.м. с прилежащ двор от 200 кв.м. Обектът се намира в с. Киевци- местността е придобила популярност като предпочитано място за строене на вили и нови къщи. Жилището предлага на 1-во ниво- кухня-хол-всекидневна, тоалетна и мокро помещение, на 2-рия етаж има три спални, също така са налични две бани и две големи тераси. Двата етажа са с открита галерия, създадена чрез аритектурния похват „Емпоре“ , тази визуална връзка между двете нива придава разширение и динамика на пространството. Къщата е с подменена дограма, поставена е топлоизолация с каменна вата, трифазен ток. Имотът е водоснабден.За повече информация, оглед на имота или други предложения- Цветомир Йовчев /0884 119 159/.. Строителните работи са извършени по най-добрия начин. Изпълнена е топлоизолация, дограма - Рехау 7-камерна със стъклопакет пълен с азот, прахово боядисани водосточни тръби и парапети на тераси. Цената подлежи на коментар.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio