Оферта No. 11340

92 EUR ( 180 BGN )

( 1.35 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:68 кв.м. Ползваема площ:68 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11340
Отдава се помещение в близост до Автогара Габрово и хипермаркет LIDL. Намира се на трети етаж от общо три в триетажна масивна сграда. Помещението е с площ от 67.65кв.м. Етажа разполага с общ санитарен възел. Подходящо е за производствена и/или дейност .Токът е трифазен. Обявената наемна цена е без ДДС.

Преставлява две помещения, с площи от 39,68кв.м и 27,97кв.м отделни входове за всяко едно. Съществува възможност да бъдат разделени при проявен интерес за дългосрочен наем. В този случай цената ще бъде коригирана.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio