Оферта No. 11341

20 EUR ( 39 BGN )

( 1.43 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:14 кв.м. Ползваема площ:14 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11341
Отдава се помещение в близост до Автогара Габрово и хипермаркет LIDL. Намира се в триетажна масивна сграда. Помещението е с площ от 13,5кв.м със самостоятелна мивка. Етажа разполага с общ санитарен възел. Подходящо е за офис. Обявената наемна цена е без ДДС.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio