Оферта No. 11346

240000 EUR ( 469392 BGN )

( 189.57 EUR / кв.м. )

продава: хотел, гр.Габрово, кв.Етъра

Община Габрово Площ:1266 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11346
Агенция за недвижими имоти "Регент" отправя изгодно бизнес предложение за закопуване на триетажна масивна сграда ХОТЕЛ - РЕСТОРАНТ намиращ се непосредствено близо до Архотектурно - етнографски комплекс "Етъра".

Хотела е изграден на площ от 3 500 кв.м и се състои от:

Полувкопан етаж със застроена площ от 248 кв.м в който са разположени кухня със складови помещения, котелно, санитарни възли и два гаража.

Първи етаж със застроена площ от 327 кв.м , състоящ се от фоайе, рецепция с лоби бар и външна тераса, два склада, ресторант, кухненско помещение, санитарен възел.

Втори етаж със застроена площ от 308 кв.м , разположени са коридор и шест стаи, всяка състояща се от антре, спалня и санитарен възел.

Трети етаж със застроена площ от 244 кв.м, състои се от коридор и шест стаи, всяка състояща се от антре, спалня и санитарен възел.

Тавански етаж със застроена площ от 90 кв.м, разположен е един апартамент състоящ се от антре, дневна с кухненски кът, спалня, баня и тоалетна.

Достъпност към отделните нива е чрез двураменно стоманобетоново стълбище с облицовка от гранитогрес и дървен масивен парапет.

В имота е изградена МАСИВНА СУШИНА с площ от 49кв.м.

Хотелът е изпълнен по всички изисквания на отредените институции за безопасност и качество, спазвайки законовите правила и норми, както и всички критерии за изпълняването на туристическа дейност.

Обявената продажна цена е без ДДС.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Петя Шумкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio