Оферта No. 11361

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 123.20 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:60 кв.м. Земя:166 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11361
Регент предлага първи етаж от къща със самостоятелен вход, находящ се в широк център на град Севлиево. Недвижимият имот е с прекрасна локация, в близост са училище, детска градина, пазар за зеленчуци и магазини. Разпределението на жилището е следното: антре, кухня, спалня и хол с източно изложение от първи етаж от жилищна сграда с избено помещение на същата сграда. Към имотът има гараж и 1/2 дворно място.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio