Оферта No. 11371

8181 EUR ( 16000 BGN )

( 14.61 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Земя:560 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11371
Продава се къща в село Дамяново. Селото отстои само на 16 км. от гр.Севлиево и е с добра транспортна връзка в целия регион. Достъпа до имота е удобен-директно от асфалтовия път. Земята към имота е 560 кв.м, като към момента има изградени няколко помощни и селскостопански постройки. Къщата е на два етажа. Първият етаж представлява еднопространствено помещение, което в момента се ползва като маза; вторият етаж е жилищен и разполага с: разпределителен коридор, две самостоятелни стаи/ спални/, трапезария с кухненски бокс , баня и тоалетна. В къщата са направени следните основни подобрения: изцяло подменена дограма, подменени входни врати, шпакловани и боядисани стени, подменена ел и ВИК инсталации, нова баня и тоалетна, основно ремонтиран покрив през 2017година. Активни партиди за ток и вода.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio