Оферта No. 11389

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 2.91 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:99 кв.м. Земя:4391 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11389
Регент предлага недвижим имот , който отстоява на 18 км. от град Севлиево , в приятно за почивка населено място. Достъпът до имота е по асфалтов път в близост са църкавата и центъра на селото. Недвижимоят имот е с над сто годишна история на първият етаж е билo кръчма. Къщата е стара паянтова , при желание може да се реновира . Разположението е следното на първият етаж е голям салон , спалня , скалдови помещяния. Втори етаж три спални , голяма всекидневна и килер. Към имотът има голяма стопанска постройка , сушилня. Дворното място е огромно равно с лек наклон на юг, осеяно с овшки и насъждения.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio