Оферта No. 11393

47500 EUR ( 92901 BGN )

( 110.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:188 кв.м. Ползваема площ:188 кв.м. Земя:430 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11393
Предлаганият недвижим имот се намира в кв. "Йонковото" на тихо и спокойно място и в същото време само на няколко минути от центъра на града. Представлява урегулиран поземлен имот с площ от 430.00 кв.м., заедно с построената в него масивна жилищна сграда /къща/, обособяваща две самостоятелни жилища, със застроена площ на всеки етаж 81 кв.м. и масивен гараж с площ от 26 кв.м. Разпределение на етажите:

І- ви етаж - две стаи, избено помещение с тоалатна. Този етаж дълго време не се е обитавал и се нуждае от осъвременяване.

ІІ- ри етаж - масивно стълбище ни отвежда на вторият етаж, където са разположени: светъл кухненски бокс с трапезария, хол - всекидневна , две спални, баня - тоалетна.

Къщата е в много добро състояние, с подменен покрив и нови улуци; локално парно отопление /системата е изградена, но котел няма/; подменена дограма, вътрешна топло изолация. Продава се с обзавеждането.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio