Оферта No. 11395

31701 EUR ( 62001 BGN )

( 320.21 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:99 кв.м. Чиста жил.площ:99 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11395
Цветомир Йовчев има ново предложение за Вас, а именно тристаен монолитен апартамент в леснодостъпен квартал. Може да закупите имот с площ от 110 кв.м, на които са разпределени следните помещения- голяма дневна стая, две спални, две тераси, складово помещение и баня-тоалетна, които са отделно. Апартаментът е с алуминиева дограма „Schuco“, която съчетава забележителна топлоизолация с дълъг живот и здравина. Жилището е изолирано с гипсокартон и вата. Грижите за отоплението на дома са решени като е прекарана инсталация за газ. Налични са плочки за банята и необходимото оборудване. Недвижимият имот се намира на един от предпочитаните 2-ри етажи. Районът има всички необходими комуникации за ежедневните нужди като градски транспорт, кооперативен пазар, хранителни и за бита магазини, аптека и други.

При интерес към имота- 0884 119 159ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio