Оферта No. 11398

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 639.12 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11398
Предлагаме за продажба едностаен апартамент с площ 40 кв.м. в новострояща се сграда в центъра на град Габрово. Разпределение: антре, всекидневна с кухненски кът, кът за спане и тераса, баня с тоалетна. Към жилището приелжи и маза. Ще бъде издадено по БДС. PVC дограма. Завършени общи части (гранитогрес, парапети, шпакловка и латексово покритие). Опция за газификация. Възможна покупка на гараж под кооперацията. Съдействие за довършителни дейности за жилището. Срока за завършване - преди Септември 2019 г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio