Оферта No. 11401

24542 EUR ( 47999 BGN )

( 23.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, 2 km от общ. център

Община Габрово Площ:57 кв.м. Ползваема площ:114 кв.м. Земя:1067 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11401
Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот в с. Думници, заедно с построената в него масивна двуетажна къща. На приземното ниво са обособени помещение за механа, санитарен възел и две мази. На основното ниво са обособени антре, коридор, кухня с голяма всекидневна с тераса, две спални, баня с тоалетна. Има възможност за изграждане на гараж. Имотът е с активни партиди за ток и вода. Електричеството е трифазно. Имотът е слънчев, с чудесна панорама и с директен достъп от основната улица на селото. Подходящ за целогодишно обитаване.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio