Оферта No. 11409

144000 EUR ( 281635 BGN )

( 60.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:2400 кв.м. Ползваема площ:200 кв.м. Земя:2400 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11409
Агенция за недвижими имоти „РЕГЕНТ“ има удоволствието да Ви представи една добра инвестиционна възможност. Предлагаме Ви да закупите семеен хотел в местността на с. Боженци. *Архитектурно-исторически резерват, който привлича множество туристи целогодишно поради атмосферата на автентичните еко-къщи, тесни калдаръмени улички, чистият балкански въздух и няколкото еко-мършрута.

Обектът за продажба се намира на 40 км от Велико Търново, 15 км от Габрово и е на по-малко от 20 километра от Дряновският манастир.

Къщата е с разгъната застроена площ от 200 кв.м и съдържа сутеренен етаж, в който са обособени дневна с кухня и баня-тоалетна, 1-ви етаж, който разполага с всекидневна, кухня, тоалетна, спалня и 2-ро ниво с 4-ри спални и санитарно помещение, към това също има панорамна тераса, която разкрива красива гледка. Етажите са свързани с вътрешно стълбище. Отоплението на помещенията е осигурено с пелетна камина и алуминиева дограма. Към имота прилежи дворно място на площ от 2 400 кв.м, в което е издрадено барбекю с лятна градина. Паркинг място и двоен гараж. Има възможност за ползване на басейн.

Хотелът е запазил възрожденския дух, който носи цялата местност. Дава възможност за развитие поради засиления интерес от български и чуждестранни туристи. Районът, в който е ситуирана къщата е с много висок рейтинг в използваните сайтове за резервации.

За повече информация или оглед на имота- 0884 119 159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio