Оферта No. 11415

30000 EUR ( 58674 BGN )

( 28.85 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:67 кв.м. Ползваема площ:134 кв.м. Земя:1040 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11415
Недвижимият имот, предмет на настоящата обява се намира в село Драгановци, населено място с доста засилен интерес към имоти в последно време. Представлява дворно място, оградено с прогледна ограда, цялото с площ от 1040 кв.м. Изградена е двуетажна масивна жилищна сграда неизмазана външно и незавършен първи етаж и завършен втори. Гараж от 23 кв.м с реализирана панорамна тераса над него.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio