Оферта No. 11416

99000 EUR ( 193624 BGN )

( 66.89 EUR / кв.м. )

продава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Площ:237 кв.м. Ползваема площ:51 кв.м. Земя:1480 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11416
Агенция " РЕГЕНТ представя на вашето внимание едно атрактивно предложение, подходящо както за инвестиция, така и за живеене . Това е един страхотен недвижим имот в село близо до град Севлиево. Достъпът е по асфалтов път удобен за ползване целогодишно. Имотът се нахожда в тиха и спокойна улица. Представлява дворно място от 1480 кв. м., в едно с построените в него сгради.

Първата е : Двуетажна жилищна сграда нова масивна със застроена площ от 51 кв. м. Къщата е изцяло газифицирана, с канализация, хидрофорна система, интернет, кабелна телевизия. Дворът е в отлично състояние- голям, равнинен, слънчев, ограден с изградена напоителна система, има геран, промишлена вода, парник за зеленчуци, трифазен ток. Разпределението на къщата е следното :

Първи етаж състои се от обширна дневна с кухненска част и трапезария, тоалетна и складово помешение. Връзката със вторият етаж е с външно стълбище . Разположението му е коридор, две спални, малка кухня, баня с тоалетна, голяма тераса. Къщата е в отлично състояние навсякъде е с теракота , ламиниран паркерт, дограмата е смесена алуминиева и масивна дървена дограма.

Втората сграда е : Двуетажна жилищна сграда стара със застроена площ от 57кв. м. , къщата е в добро състояние и след освежителен ремонт може да се ползва. Първият етаж се състои от три стаи.

Вторият включва хубава веранда с три стаи.

Третата сграда е Двуетажна стопанска постройка със застроена площ от 67кв.м. и Навес от 47кв.м. тази сграда е в добро състояние с напълно реновиран покрив.

Четвъртата сграда е малка стопанска сграда от 15кв. м.

Имотът е подреден в прекрасно състояние със СОТ охрана, подходящ е за къща за гости дворът е изключително добре поддържан с хубави овощни дръвчета, многогодишни . Раполага с голяма беседка, модерно барбекю, градинска метална люлка Продава се с обзавеждането. Хора с идеи и фантазия могат да инвестират и създадът своето прекрасно кътче, както за отмора така и за бизнес.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, СОТ, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio