Оферта No. 11423

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 6.13 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево, Крушевски баир

Община Севлиево Площ:1001 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11423
Регент предлага урегулиран поземлен имот от 1001кв.м с построената в него къща за сезонно ползване, намираща се на Крушевски баир. Достъпът до него е по удобен път от магадан . Предлаганият имот отстоява на север от Лозарска среща на около 100м. от нея. Мястото е хубаво равно с вода , геран, в близост има ток, улично осветление. Подходящо е за застрояване и целогодишно ползване. Около имота има доста новопостроени вили.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio