Оферта No. 11424

13294 EUR ( 26000 BGN )

( 4.95 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 49.21 km от общ. център

Община Севлиево Площ:2687 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11424
Продават се два поземлени имота за жилищно строителство в местността "Крушевски баир". Единият е с площ 1252 кв.м. и лице 49,21м. , а другият е с площ от 1452кв.м. и лице 57,01 м. Имотите се е намират на северозапад от Лозарска среща. От тях се ракрива , прекрасна панорамна гледка на града. Местата са равни, в близост има ток и вода. Има възможност за окрупняване евентуално с други имоти.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio