Оферта No. 11428

39000 EUR ( 76276 BGN )

( 448.28 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:87 кв.м. Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11428
Предлагаме на Вашето внимание обзаведен и оборудван апартамент в близост до Математическа гимназия, Шиваров мост, ДКЦ и др. Състои се от коридор, хол с тераса, преход към голяма спалня, кухня с тераса, всекидневна (втора спалня), баня, тоалетна, килер. Жилището е с подменена дограма, външна термоизолация, изградено локално отопление на твърдо гориво. Банята и тоалента се нуждаят от осъвременяване. Останалата част е изключително запазена. Чудесна панорамна гледка от терасите. Много слънце. Районът е тих и спокоен. Покривът е отремонтиран. Прилежаща маза с площ 7.21 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio