Оферта No. 11471

750000 EUR ( 1466850 BGN )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Ползваема площ:1000 кв.м. Етаж:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11471
Къщата се намира в Предбалкана в Севлиевска община, на 9 километра от град Априлци. Имотът е сплощ от 5000кв.м , изключително добре поддържан и ограден.

Къщата се продава напълно обзаведена и оборудвана, като разполага с просторна всекидневна с трапезария, кухня, веранда, спални със санитарни възли, дрешници, скаладови помещения, фитнес, спа център, гаражи, асансьор. При изпълнението на строителството са използвани качествени материали.

От имота се открива невероятна панорама.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, с гараж, обзаведена, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Семра Юнузова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio