Оферта No. 11476

51130 EUR ( 100000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Чиста жил.площ:62 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11476
Агенция "Регент" представя на вашето внимание един слънчев, уютен апартамент ситуиран на втори жилищен етаж, находящ се в центъра на град Севлиево. Апартаментът е след ремонт с подменена ВИК и ел. инсталации, външна и вътрешна изолация, блиндирана входна вратата, PVC дограма, външни щори, климатик, газифициран е. Навсякъде вътрешните стени са с гипсокартон и боядисани с високо качествен латекс. Коридорът е с теракота , всекидневната е с ламиниран паркет, двете спални с дюшаме от качествен дървен материал. Разпределението на имота е следното: разпределителен коридор, обединена всекидневна с кухненски кът и усвоена тераса, две спални едната с тераса, баня и тоалетна в едно. Към имота има прилежащо таванско помещение от 7,90 кв.м. Жилището се продава с обзавеждането и техниката.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, климатик, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio