Оферта No. 11480

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 594.53 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11480
Предложеният за продажба апартамент е разположен на трети етаж от новопостроена сграда в квартал Трендафил. Двуспален апартамент, напълно обзаведен и готов за обитаване. Жилището може да се закупи и с цел инвестиция, като очаквания месечен наем би бил между 330 и 370 лв., което прави доходност от 4.44 % на годишна база.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio