Оферта No. 11494

1534 EUR ( 3000 BGN )

( 1.00 EUR / кв.м. )

отдава: хотел, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:1537 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11494
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага на свойте клиети атрактивно разработено бизнес предлажение Хотел под наем. Имота се състои от дву - етажен семеен хотел с ресторант, лятна тераса на покрива, лятна градина и детски кът.

Описание на имота: Хотела разполага с 20 стаи, един апартамент и студио, общия брой места за настаняване са 45 , като с допълнителни легла могат да се настанят до 60 човека, местата в ресторанта са 100 на брой, а в лятната градина 70..

Приземен етаж : фитнес, игрална зала, помещение с подготовка за вътрешен басейн- бъдещ спа център, котелно помещение, помощни работни помещения, стая с баня за персонал;

I-ви етаж : Първи етаж- ресторант, кухня с транжорни помещения, рецепция, фоайе, конферентна зала с петдесет места, четири броя тоалетни /две дамски и две мъжки/, служебна стая за почивка, камериерска стая;

II - ри етаж : хотелски стаи- 20 броя ( 16 двойни стаи, 2 тройни стаи, апартамент и студио). Част от стаите (10 броя) разполагат с тераси. Апартамента разполага с 2 тераси, останалите стаи и студиото са с прозорци и гледка към реката;

Лятна тераса на покрива на хотела.

Лятна градина с детски кът- външна част на ресторанта.

Външен паркинг.

Хотела се предлага за продажба напълно обзаведен и оборудван. Базата е подходяща за хотел, спа комплекс, дом за стари хора, организирани събития както и спортни легери.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Петя Шумкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio