Оферта No. 11496

19941 EUR ( 39001 BGN )

( 22.16 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:45 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Земя:900 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11496
Предлагаме на свойте клиенти имот за покупка къща в един от спокойните и тихи квартали на град Габрово познат като кв.Недевци.

Имота е двуетажен , с връзка между етажите посредством вътрешно стълбище.

На първи етаж да разполовежени : самостоятелна стая,голяма дневна с просторна тераса, мазе и баня.

На втори етаж има четири стай и тераса.

Към имота има таванско помещение, гараж, селскостопански постройки и двор.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio