Оферта No. 11508

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 48.56 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:107 кв.м. Ползваема площ:320 кв.м. Земя:895 кв.м. Етаж:3 Спални:8 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11508
Предлагаме за продажба триетажна, монолитна къща в с. Гергини със застроена площ 106.70 кв.м. построена в урегулиран поземелн имот с площ 895 кв.м. Къщата е лесно достъпна, с прекрасна гледка, ситуирана в спокоен район на селото. Продава се с обзавеждането. Инсталирано е комбинирано локално парно на твърдо гориво и електричество. СОТ. Вътрешно стълбище. Къщата е със следното разпределение:

Първо ниво - кухня, всекидневна, спалня, баня с тоалетна, маза, котелно

Второ ниво - кухня, трапезария, всекидневна, спалня, баня с тоалетна, голяма веранда

Трето ниво - три спални, балкон, тоалетна, баня

Къщата се нуждае от освежаване и преглед на покрива, т.к.в нея не е живяно известно време.!

Чудесно място за новият Ви дом.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio