Оферта No. 11516

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 278.89 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:55 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Етаж:2 Спални:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11516
Предлагаме за покупка имот намиращ се в село Баланите град Габрово, представляващ къща която би могла да се организира и като къща за гости.

Имота е двуетажен с допълнителна долепена едноетажна постройка.

На първи етаж са разпределени една спалня, работилница, бяня и тоалетна. Вътрешно стълбище ни отвежда до втори етаж с антре, всекидневна и спалня. В пристройката има две самостоятелни стай.

Към имота има избено помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio