Оферта No. 11517

210 EUR ( 411 BGN )

( 3.82 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Велико Търново,

Община Велико Търново Площ:55 кв.м. Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:7 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11517
Отдава се напълно оборудван и обзаведен апартамент в близост до м-н Лидъл. Жилището се състои от кухня, спалня, хол с остъклена тераса, баня и тоалетна.Отоплението е с климатик.Свободен от края на март 2020 г, но огледи са възможни и преди това.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, климатик, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio