Оферта No. 11521

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 210.53 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:2 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11521
Предлаганият имот представлява апартамент, на първи етаж от двуетажна жилищна сграда в кв. Бичкиня. Към имотът има и идеални части към земята, която се ползва от всеки собственик.

Жилището е с площ от 68 кв.м. и съдържа: покрита веранда, от която се влиза в коридор,който разпределя за голяма кухня - трапезария, спалня и баня - тоалетна. Състоянието на имотът е много добро, подменена е дограмата; подовите настилки са теракота. Към имотът има две мази и навес пред тях, които се използва като гараж.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio