Оферта No. 11536

14900 EUR ( 29141 BGN )

( 496.67 EUR / кв.м. )

продава: гараж, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:30 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11536
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага на вниманието на своите клиенти ГАРАЖ намиращ се в идеалния център на град Габрово напосредствено близо до хотел Балкан.

Помещението е еднопространствено с канал.

Площ 30 квадратни метра и дължина 10 метра подходящ за два автомобила.

За допълнителна информация и оглед позвънете на мобилен телефонен номер 0885 151 488 - Петя Шумкова.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio