Оферта No. 11541

86921 EUR ( 170000 BGN )

( 248.35 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Гачевци

Община Габрово Площ:350 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11541
Предлагаме на Вашето внимание изключително добро бизнес предложение – двуетажна къща, кафе-аперитив, оборудван сервиз, тишина, спокойствие, целодневно слънцегреене и лесен достъп от основна улица. Имотът е с трифазно електричество. Къщата се състои от две избени помещения; първо ниво – баня с тоалетна, кухненски кът с трапезария и всекидневна; второ ниво посредством вътрешно стълбище – две спални, балкон. Сервизът е с три работни позиции и стенд. Кафенето е с 30 седящи места, бар, кухня, санитарни помещения, лятна градина. Дворът е много добре подреден – с красиви цветни алеи, вечно зелени насъждения, каменна облицовка, зона с барбекю, кладенец и други трайни подобрения, които създават уют на стопанина и неговите гости. Имотът е застроен с допълнителни стопански и помощни сгради. Общата квадратура на двора, заедно със застрояването е 1700 кв.м. Наблизо минава река Синкевица, а развлекателния комплекс „Синкевица” се намира на 1 км. oт имота. Малко по-нататък се намира новостроящ се пътен възел, който е от национална значимост за осигуряване на връзка между Северна и Южна България. Имотът има потенциал да се преобрази в къща за гости. Възможна замяна с доплащане за апартамент в новострояща се сграда в централната част на града.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio